De gloednieuwe IPhone X ziet er heel aantrekkelijk uit, maar de nieuwe Samsung ook. Een nieuwe telefoon kopen is geen makkelijke opdracht. Er komt veel bij kijken wanneer je in de winkel bent of achter je laptop zit en je een nieuwe telefoon wilt kopen. In dit artikel wordt vermeld waar je allemaal rekening mee moet houden en wat je het beste kan doen wanneer je een nieuwe telefoon gaat aanschaffen.

Apple of Android: welke past het beste bij jou?

Een van de moeilijkste keuzes is nog wel het kiezen tussen een IOS systeem of een Android systeem. In andere woorden; Wil je Apple of een Samsung? Natuurlijk zijn er honderden andere merken telefoons met Android, maar Samsung is de meest bekende. Met welke provider ga jij in zee? Natuurlijk is een nieuwe mobiele telefoon gaaf, maar je bent gelimiteerd aangezien je nog geen simkaart hebt. Tenzij je de telefoon bij een provider hebt gekocht dan krijg je deze er standaard bij. Je moet kiezen tussen een prepaid of een Sim Only abonnement. Wil je elke maand een vast bedrag betalen of wil je zelf verantwoordelijk zijn voor hoeveel geld je er per maand aan uitgeeft. In dit laatste geval kies je voor een prepaid.

Je nieuwe telefoon is kapot: wat nu?

Het zou je maar overkomen dat je net een nieuwe telefoon hebt gekocht en hij al na 2 dagen kapot is omdat je hem hebt laten vallen. Je gaat natuurlijk geen nieuwe telefoon kopen, dit kost immers alleen maar meer geld. Je kan je telefoon ook gewoon laten repareren door experts. Op deze website kan jij alles vinden over bij wie je terecht kunt om je telefoon te laten repareren.