Tegenwoordig is het zo dat alle providers die op de Nederlandse markt zijn terug te vinden er alles aan doen om zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken. Dat is natuurlijk niet meer dan normaal, maar het is lang niet altijd interessant om over te stappen naar een andere partij. In bepaalde gevallen kan je bestaande Vodafone abonnement verlengen dan ook heel wat interessanter zijn. Voordat je de overstap maakt naar een andere provider moet je dit dan ook altijd even controleren. Wil jij graag te weten komen wat nu precies de voordelen zijn van je Vodafone abonnement verlengen? Je komt ze allemaal te weten hier op deze pagina!

             1.) Je abonnement verlengen is erg eenvoudig

Je Vodafone abonnement verlengen is in eerste instantie ongelofelijk eenvoudig. Beschik je over een sim only abonnement bij Vodafone? In dat geval kan je dit abonnement eenvoudig zelf verlengen in je My Vodafone App. Wil je graag bij het verlengen van je abonnement een nieuw toestel ontvangen? In dat geval kan je daarvoor altijd de actuele aanbiedingen of promoties bekijken. In beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat het verderzetten van je business met Vodafone op een bijzonder eenvoudige manier mogelijk is.

             2.) Je kan aanspraak maken op extra korting

Niet alleen bij het afsluiten van een nieuw Vodafone abonnement, maar ook bij een bestaand Vodafone abonnement verlengen is het mogelijk om aanspraak te maken op een extra korting. Het spreekt namelijk voor zich dat providers er graag alles aan willen doen om hun vaste klanten zo lang mogelijk aan boord te kunnen houden. Ben jij dus met andere woorden iemand die niet vaak gaat veranderen en zal je daardoor door Vodafone aanzien worden als een trouwe klant? Ook in dat geval zal je kunnen vaststellen dat je regelmatig aanspraak zal kunnen maken op interessante, financiële voordelen.

             3.) Je blijft altijd je eigen nummer behouden

Het is de vrees van ongelofelijk veel mensen, namelijk het verliezen van hun telefoonnummer. Bij een Vodafone abonnement verlengen is dat uiteraard geen enkel probleem. Het nummer dat je altijd al hebt gehad blijft namelijk gewoon van jou. Ondanks het feit dat het in de praktijk doorgaans ook wel mogelijk is om je telefoonnummer mee te nemen naar je nieuwe provider is het wel zo dat dit voor de nodige moeilijkheden kan zorgen. Wil je op dit vlak dus geen enkel risico nemen? Dan is het altijd interessant om ervoor te kiezen om je bestaande abonnement bij Vodafone gewoon te laten verlengen.

             4.) Verlengen kan reeds vanaf 4 maanden voor de              vervaldatum

Tot slot is het zo dat je voor het verlengen van je abonnement bij Vodafone absoluut niet hoeft te wachten tot de vervaldatum is bereikt. Sterker nog, in de praktijk is het reeds mogelijk om vier maand voor het vervallen van je abonnement deze te laten verlengen. Zo heb je daar alvast helemaal geen omkijken meer naar. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, jouw bestaande Vodafone abonnement verlengen brengt in de praktijk zeker leuke voordelen met zich mee! Verleng je Vodafone abonnement tegen de laagste prijs bij GSMWEB.nl.