Wanneer je op zoek bent naar een super innovatieve rugzak, dan is XD Design het merk voor jou. Het anti-diefstal element, de mogelijkheid tot het opladen van je Android telefoon en het stoere uiterlijk van de tas zijn werkelijk fantastisch.

 

Anti-diefstal rugzakken

Kenmerkend voor de rugtassen van XD Design is dat deze helemaal zijn ingesteld op ‘anti-diefstal’. Dit houdt in dat zakkenrollers en dieven de tas moeilijk kunnen opensnijden met een mes of ander scherp voorwerp, door het snij-bestendige materiaal. Daarnaast zijn de ritsen van de tas verborgen en deze kunnen alleen worden geopend door degene die de tas draagt. In de verborgen vakjes kunnen belangrijke spulletjes veilig en goed geordend worden opgeborgen. Sommige modellen in de collectie van XD Design beschikken zelfs over een extra met staal verstevigd combinatieslot. Omdat veiligheid bij XD Design voorop staat, zijn de vakken van de tas voorzien van RFID-bescherming zodat je betaalgegevens voor zakkenrollers niet te bemachtigen zijn. Tevens zijn de rugzakken voorzien van reflecterende details, daarmee val je op in het donker!

 

Rugzakken geschikt voor je laptop

Door innovatieve technische aspecten zijn de XD Design rugzakken ook heel geschikt voor je apparatuur. Door de handige usb-oplaadpoort laad je je Android smartphone onderweg makkelijk op en de tassen zijn goed als laptoptas te gebruiken doordat je je laptop in het speciale laptopvak kunt opbergen. Neem de tas mee naar school of gebruik hem als tas naar je werk. Wanneer je graag een zakelijk model laptoprugzak met je mee wilt nemen, kies er dan bijvoorbeeld voor om de XD Design Bobby Bizz met je mee te nemen naar kantoor. De Bobby Bizz is comfortabel op je rug te dragen door  de verstelbare en gewatteerde schouderbanden, maar ook is deze tas te dragen als aktetas of gewone laptoptas doordat de schouderbanden in de tas kunnen worden opgeborgen. Daar kun jij zakelijk mee voor de dag komen op kantoor!