Als je een typische telefoon gebruiker bent, vraag je je misschien af ​​wat het verschil is tussen prepaid- en Simonly-telefoons. Er zijn in feite twee soorten betaaltelefoons, prepaid en simonly. Welke je  moet krijgen, hangt af van uw behoeften en de financiële situatie waarin je jezelf bevindt.

Geen telefoon fanaat

Eerlijk gezegd ben ik nooit echt een telefoon fanaat geweest. Ze zijn niet erg handig, vooral voor iemand die alleen of in een slaapzaal woont. Maar ik begrijp wel de behoefte aan een telefoon die mensen altijd en overal kunnen gebruiken. Veel scholen hebben ook draadloze internettoegang. Het is gewoon erg lastig als je op straat leeft.

Ontwikkeling

Maar is er een betere manier om uw oproepen te betalen en uw handen vrij te hebben tijdens het bellen? Wel, dat is er. Er zijn telefooncellen met een toetsenbord en scherm ontwikkeld, zodat mensen hun telefoongesprekken met een munt konden betalen. Het is nog steeds vrijwel hetzelfde als een munt, alleen zijn het geen munten meer. Er zijn een paar modellen beschikbaar, maar mijn favoriet is altijd het blauwe toetsenbord / scherm telefoon geweest dat de naam Pomphone draagt.

Sim only telefoon

Het tweede type telefoon dat je kunt kopen, heet Simonly. Dit is het meest voorkomende type telefoon dat tegenwoordig wordt verkocht. Het heeft een meer geavanceerde spraakherkenning software die daarbij hoort. Simonly-telefoons zijn compatibel met zowel GSM- als CDMA-technologie, wat betekent dat u een telefoon kunt krijgen die zowel GSM- als CDMA-mogelijkheden heeft. Als je een Simonly-telefoon gaat kopen, kun je kiezen voor het prepaid-abonnement of het vaste abonnement. Als je niet zeker weet welke optie u wilt, kies je voor het prepaid-abonnement omdat het meer belfuncties heeft dan het vaste abonnement. Enkele van de meer populaire belfuncties zijn sms-berichten, wisselgesprek, videogesprekken, voicemail, doorschakelen en beller-ID. Er is ook alleen een simkaart met GPS die je in de auto kunt gebruiken, en een spraakkiezer die uw telefoonnummer zonder enig geluid zal bellen.

Simonly-telefoon

Hoewel je kunt kiezen welk type Simonly-telefoon je wilt, kun je niet kiezen welke prepaid-provider je wilt. Sommige van de grote netwerken bieden zelfs allemaal een versie van Simonly aan. Hierdoor kunnen mensen kiezen tussen Verizon, Sprint, AT&T, T-Mobile en alle andere providers. Bij sommige abonnementen kun je alleen naar bepaalde nummers bellen, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest.

vrijheid 

Dus, als je de vrijheid wilt hebben om overal te bellen, kies dan een Simonly-telefoon. Als je op zoek bent naar de beste prijs en jouw vingers kruist voor een betere service, ga dan met de prepaid-opties. Welke optie je ook kiest, onthoud dat je niet fout kunt gaan wanneer je een telefoon kiest met superieure functies en geweldige belmogelijkheden.

Gewoon doen 

Het is geen schande om een sim only abonnement te hebben. Het is ideaal en gemakkelijk om gebruik van te maken. Ook voor jou zijn er volop mogelijkheden en manieren om een goed sim only abonnement te gebruiken. Ontdek wat je allemaal kunt en hoe ook jij een mooie tijd kunt hebben met je toestel en sim only abonnement.